Blogg

Ny blogg - nye muligheter.


Jeg er i gang med en ny blogg. Uten for mye snikksnakk rundt hvorfor osv, tenkte jeg bare raskt stikke innom for å si at det er hyggelig om dere vil følge med videre :o)

OM dere vil være med videre... Så send meg en mail på thisis2me@gmail.com, fint om dere sier hvem dere er, og jeg sender dere link.

Håper vi snakkes.

*Go' klem*
ThisISmeThen
<3 <3 <3

 

2012 skal bli mitt yndlingsår!

Da var julen over for denne gang, og vi har gått inn i ett nytt år.

2012

Et nytt år betyr nye muligheter, nye mål - eller en fortsettelse av de en ikke fikk fullført  året som gikk. Et nytt år - betyr nytt håp og nye erfaringer.

Rene linjer på arket.

Jeg for min del, har ingen nyttårsforsetter. Nyttårsforsett er oppbrukt, og varer som oftest ikke lenger enn til påske. Men det betyr ikke at jeg ikke har mål og ønsker for det nye året. For det har jeg... Både videreføring av gamle mål, og opprettelse av nye.

Men disse målene og ønskene dukker ikke opp 31. desember og settes ikke ut i live tvert 1. januar. Dette er tanker jeg gjør meg i gjennom hele året, og når det passer seg, eller når jeg er klar.... Settes de forsiktig ut i live.

 

Mange skriver "Oppsummeringsinnlegg av året som har vært". Det kommer ikke noe sånt fra denne jenta... Året som har vært er som vanlig blury, og å vite hva som skjedde de ulike månedene... Vel - det ville tatt sabla lang tid å finne ut av, og det er strengt talt unødvendig å prøve lage et spennende innlegg ut av det. Det har det nok ikke vært det mest begivenhetsrike året...

Kort oppsummert har dette vært nok et år på min vei mot å oppleve meg som MEG. Én samlet person...

Og jeg føler jo at jeg beveger meg mot målet i hvert fall.

Jeg aksepterer (stort sett) situasjonen jeg er i, og vanskelighetene det medfører. Jeg har blitt bedre kjent med de ulike delene mine. Jeg bekrefter de, og vi har fått bedre kontakt - i den forstand at de åpner seg mer, og nærmer seg meg på andre måter enn de har gjort tidligere.

Også har jeg laget meg et nytt livsforsett; fra nå av ønsker jeg at hvert år skal telle, og at hvert år skal huskes for noe. Jeg ønsker ikke å legge til 2011 i en mengde år jeg ikke helt kan gjøre rede for. Derfor må jeg også skrive det ned.

Starting last year...

Dette noe skal selvfølgelig være av det positive, så det jeg ønsker å sette av merkelapper er;
2011 var året jeg begynte å blogge og 2011 var året jeg bevisst søkte å være dyre- og miljøvennlig.

To positive erfaringer som gjør mye godt for meg.
Positive erfaringer, som jeg ønsker å fortsette å erfare,
og bygge opp under.

Photobucket 

 (Bildet er googlet, og linket)

Jeg ønsker ikke å legge ut mål og drømmer for 2012 akkurat i dag... Det tar vi etterhvert...

Jeg ville bare takke dere for at dere har fulgt meg i gjennom mitt første år i bloggverdenen, og ønske dere alle det beste for det nye året... Det ligger for våre føtter...

<3 <3 <3

Walking in the air.

 

 

Snart ringes julen inn... Derfor vil jeg, med denne nydelige sangen og filmsnutten, ønske dere alle en god kveld.

Ta vare på hverandre, ta spesielt godt vare på de minste og bruk tiden slik dere selv ønsker.

<3 <3 <3

Se mulighetene som bor i hver enkelt.

I går kjøpte jeg meg en jule-cd - "Vi tenner våre lykter" - Kronprinsparets fond.

Fondets ønske er å rette søkelyset på ungdom, med en målsetning om å se mulighetene som bor hver enkelt...

 Photobucket


 Det er en "litt annerlededes" julecd, men du finner også noen av "standard-julesangene".

Photobucket

 Et veldig uklart bilde - jeg beklager det... Men legger det ut, så dere kan se hvilke artister som er med....  Under finner du en av sangene - Moddi - "En nordnorsk julesalme".... Det er en av yndlingsene mine. For en kjærlighet han synger med. Han er så søøøt, også høres han så snill ut. Jeg vil at han skal lese eventyr, og synge nattasang for meg...

 

 

Nå skal jeg på jobb. Fikk plutselig tilbud om kveldsvakt... Vi skal spise pepperkaker og pynte juletre sammen med alle beboerne. koselig, også jobber to av veninnene mine også. Kunne ikke blitt bedre faktisk! Jo - hvis jeg tar med julecden... Og det skal jeg ;-)

Ønsker dere en fin fin Lille Julaften
<3 <3 <3

 

"Trur generelt det at det ligg i den norske folkesjela - det å ikke bry seg..."

 

 

Jeg ligger litt på etterskudd... I den 8. luken i en annerledes julekalender er det Svein Erik Utsi som forteller om sin erfaring med jul... Kjenner dere til han?

Eplet faller ikke så langt fra stammen... Eller kanskje er det nettopp det det gjør? Til syvende og sist er vi alle ansvarlig for våre egne liv... Dessverre - er dette uansett forutsetninger...

 

Noen som kjenner seg igjen i ordene hans?

<3 <3 <3

 

The A-Team by the B-Talent.

 Kanskje har dere allerede fått med dere dette talentet av et menneske... ?! Jeg, for min del, ble tatt med storm for første gang i dag...


Så liten, men så STOR... Og så trygg...

 

Kan dere TRO at hun er 15?!??

 

Magisk...

Ahh.. Slikt setter meg heeelt ut.

Også blir jeg så GLAD :o) Hun har det... Hun har det så definitivt... Så ekte! Pianoet, følelsene, særegenheten, ærligheten, dyktigheten, stemmen... Så spørsmålet er vel; Hva er det hun ikke har?

<3 <3 <3

And the winner is...

Det er ikke optimalt i dette hjørnet om dagen... Derfor er jeg sent ute med trekningen. Beklager det.

Disse 3 armbåndene skulle loddes ut...

 

Photobucket

 

Disse 4 trakk det lengste strået...

 

Photobucket

 Nå tenker jeg at dere klør dere i hodet nå... "3 armbånd, og 4 navn - dét går jo ikke opp." 

Det var bare dere 4 som var med i konkurransen, og da synes hjertet mitt det ble for tungt å skulle ekskludere én av dere. Derfor sender jeg inn en ny bestilling til grete@taansvar.no, slik at dere alle sammen får. After all... Det gleder meg veldig at dere ønsker å vise frem dette budskapet, og pengene går til en god sak.

Da jeg bestilte sist, fikk jeg armbåndene etter et par dager, så det tar nok ikke lange tiden før dere får det. Det forutsetter selvfølgelig at dere sender adressen deres på mailen min; thisis2me@gmail.com.

Jeg trengte virkelig feedbacken dere kom med i "konkurransen" - Tusen takk for at dere stilte opp!

<3 <3 <3

 

Buon fine settimana.

 

Photobucket

<3 <3 <3

 

Er den ikke vakker?

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

(Bildene er hentet fra Weheartit. De jeg fant kilden til - er linket videre. Bare trykk på bildene.)

... Høsten ...
<3 <3 <3 

 

So-so-so SOLbriller på

 

Fintfolk spiser sent, og jeg har akkurat inntatt min morgensmoothie. For noen er dette kanskje en veldig sen "frokostvideo", men da kan dere jo se på det som lunsj ;o) 

Tenk om vi hadde stått opp til en sånn frokost om morgenen <3 (Hihi... og tenk om vi kunne grise sånn :-D :-D :-D )

Nå skal jeg straks avgårde til fysio (jeg har ikke lyst!!), før jeg etter det er nødt for en rask tur i byen for å hente en gave jeg har reservert til kjæresten min (heller ikke lyst!!). Han har nemlig bursdag i morgen <3

En del er litt vrang og veldig usikker i dag... Men jeg tror det skal bra... Det går fort -  plutselig er jeg hjemme igjen. Sant?! PLUSS at det er sol, så vi kan jo ha solbriller!

Ha en fin dag så lenge
<3 <3 <3

 

Haunting

 

 

Oppdaget denne nylig, og synes den er helt fantastisk!

Happy friday
<3 <3 <3 

 

LEVE

10. september er Verdensdagen for selvmordsforebygging.

I den sammenheng arrangerer LEVE - Landsforeningen for etterlatte ved selvmord, et seminar på Litteraturhuset i Oslo denne helgen - 2.og 3. september.

Temaet skal være "Litteratur og selvmord".

Det koster 100,- fredag og lørdag formiddag, mens lørdag kveld er prisen 50,-. Billettene selges i døra 30 min før seminaret starter.

 

Photobucket

 

Klikk her for å komme til LEVE sine hjemmesider, hvor du kan finne programmet for dagene.

<3 <3 <3

 

Til dere på vennelisten min.

I lang tid har jeg tenkt at jeg må rydde opp i vennelisten min, men jeg har ikke fått meg til det. Jeg har vært redd for å såre noen, for det er virkelig det siste jeg vil. Heldigvis postet Ihavedreams et innlegg for litt siden som inspirerte meg til å skrive en forklaring først - da blir det litt greiere for meg.

Jeg har på følelsen at mange "adder" venner her på blogg.no kun for å ha flest mulig venner. Selvfølgelig ønsker man tilbakemeldinger og/eller bekreftelser i gjennom bloggen, det er jo tross alt en stor del av det å blogge. Det er i hvertfall en stor del av bloggingen for meg.

Bloggingen for meg handler derimot ikke om å få flest mulig kommentarer, det handler om å få kommentarene som betyr noe - enten for dere, eller for meg.

Bloggen er opprettet rent egoistisk - jeg trenger å skrive ned tankene og følelsene mine, de jeg tør skrive ned. Jeg merker dessverre at jeg var litt for rask med å gi bloggadressen min til tre venner av meg :o( . (Hvis dere leser: Det er ikke deres feil. Hvis jeg vil skrive ned noe av det jeg har fått minner om nå, så oppretter jeg en egen blogg til det med passord (- haha, som om du får til det!!) ).

Det er ikke alle minner jeg klarer å dele "åpent", merker jeg, heller ikke detaljer av minner, og da blir det vanskelig å dele tankene og følelsene rundt de også - ergo det blir vanskelig å blogge om det jeg egentlig kunne trengt blogge om. Derfor er det godt å følge andre bloggere (U know who U are), som setter ord på de følelsene og tankene jeg ikke får satt ord på, så kan jeg i det minste se de svart på hvitt -

selv om de ikke er mine egne, kunne de lett ha vært det.

Det leder meg inn på mitt neste poeng med innlegget, som er at bloggingen, for meg, ikke handler om å ha flest mulig venner på vennelisten eller å havne på topplisten. Men den handler om å ha de vennene som tar meg for den jeg er, som ikke dømmer meg, men som gir meg noe, og den handler om å ha følgere som føler at bloggen min gir dem noe.

Dette ble et fryktelig langt innlegg før jeg kom til poenget som er at jeg kommer til "rydde opp i vennelisten". Jeg er nødt til å slette noen, for å få enklere tilgang til de bloggene som faktisk gir meg noe., eller som jeg vet at får noe ut av bloggen min.

Jeg vil derfor slette de av dere som jeg ikke har hatt noe særlig "kontakt" med, og håper inderlig ingen føler seg såret på noen som helst måte. Det har virkelig ingenting med at jeg ikke liker bloggene deres, mer at jeg vil bruke tid på bloggene jeg kjenner, de som står meg nær hjertet, og som jeg ønsker å være jevnlig innom.

Dette er bare et valg jeg måtte ta for meg selv.

Dersom du føler deg forbigått, eller fortsatt ønsker å følge bloggen min, så add meg igjen, så kanskje vi kan prøve på nytt...  ;o)

<3 <3 <3

 

Angelina of mine.

 

Dette var kjærlighet ved første blikk. Lekker, huh? Som den fødte poseren jeg er, måtte jeg selvfølgelig ta noen outfit bilder ;-)  

Photobucket

Siden dere alle kommer til å misunne meg denne, så legger jeg ved en link til hvor jeg har kjøpt den her. Jeg har kjøpt min i str L.  (Og, ja, jeg er klar over at bh-en min synes, og ja jeg er klar over at kroppen min synes. Jeg er klar over at jeg synes. *grøss* Men det var meningen.)

Eksponering, eksponering, eksponering.

Photobucket

 

 

 

 

 

 

Ettersom jeg selv har blitt så utrolig glad i den (perfekte kosetrøya), får dere et par bilder til. Så jeg er sikker på at dere også blir glad i den. Hihi

 

 

 

 

 

 

Nå kommer BOMBA (og muligens en av grunnene til at jeg har et slikt kjærlighetsforhold til den):

Jeg kjøpte denne for 349 SEK, og det ble totalt 499 SEK (tilsvarer 428 NOK) med frakt. Jeg tenkte at den i teorien langt i fra var verdt så mye, men hey(!) hva gjør jeg ikke for å få gå med en slik vakker skapning på brystet!?

Jeg ventet selvfølgelig på et brev fra tollvesenet ettersom jeg hadde handlet for over 200 kr grensa, men tenkte at det ikke kunne bli særlig mye jeg måtte punge ut med der. Jeg gadd ikke sjekke en gang hvor mye det ville bli, men guess what?? Jeg fikk regning på over 300 NOK! (Selvom da jeg har regnet det ut på tollvesenets nettsider, skulle det ha kommet på rundt 160 kr. Hmrfh!)

Så denne trøya kosta meg tilsammen rundt 750 (!!!) NOK.

Photobucket

 

 

 

 

 

 

Jeg skal BEGRAVES i denne trøya.

 

 

 

 

 

 (Og nei, det er ikke kult å røyke, men det ser fordømrade kult ut på Angelina ;-)

 

Hvertfall... Tenk dere nøøøye om før dere går til anskaffelse av denne trøya...; Den kan medføre tankekjør fra h****** (om du egentlig ikke tør, men er dristig nok til å gå med den uten singlet under, og ute blant folk). Enkelte kan mene at du oppfordrer til røyking. Og den koster skjorta!

<3 <3 <3

Mirakler.

 

Photobucket

(Bildet er linket)

 

"Verden er full av mirakler.

Alt vi må gjøre, er å finne dem som tilhører oss"

- Cecilia Samartin -

<3 <3 <3

 

"Om en mann kan vise så mye hat, tenk så mye kjærlighet vi alle kan vise sammen"

Tittelen på innlegget er et sitat fra en AUF jente til statsminister Jens Stoltenberg.

Så vakkert sagt, som det var sant.

Jeg blir så inspirert når jeg følger med på følgende av denne forferdelige massakren vi har vært i gjennom nå. Det engasjementet og det samholdet, og ikke minst, den medmenneskeligheten Norges landsmenn viser... Det er rørende.

På søndag så jeg et intervju på NRK, et intervju med en overlevende fra Utøya. Hun fortalte om hvordan opplevelsen hennes av det hele var. Hun sa at hun hadde vært heldig -hun hadde verken sett gjerningsmannen, noen bli skutt eller noen lik. Men hun hadde hørt skuddene bli avfyrt, da hun gjemte seg på utedoen og da hun løp for sitt liv.

Da hun og en kamerat hadde kommet ned til vannet, og kompisen hennes prøvde overtale henne til å prøve å svømme over, hadde hun hatt i tankene;

"Kommer jeg til å dø av et skudd, eller kommer jeg til å dø ved å drukne".

Hun valgte bli med kompisen ut på svøm, til tross for at hun var en dårlig svømmer. Og mens de svømte ba kompisen hennes henne om å kun se framover, og se mot målet.  Hvis hun hadde lagt seg på ryggen, eller snudd seg, ville hun ha sett massemorderen stå og skyte ned vennene deres.

Da jeg i går så havet med mennesker og blomster i Oslos gater, og blomsterengen utenfor Domkirken, tenker jeg ikke bare på engasjement, samhold og medmenneskelighet som hele folket viser, og jeg tenker ikke bare på alle ofrene denne massakren krevde. Jeg tenker på alle de menneskene, alle de unge menneskene, som kjempet for sine liv under denne forferdelige likvideringen. Jeg tenker på hvordan de også viste samhold og medmenneskelighet.

Mens de var i sitt livs største mareritt, viste de hverandre omsorg.

Det er dét som inspirerer meg, og det er dét som rører ved meg. Det gir meg håp, om at alle tankene mine om andre mennesker ikke stemmer. At verden kanskje ikke er så skummel som en av delene mine skal ha det til. Det gir meg håp som jeg kan formidle til den lille, når hun prøver å advare meg mot verden. Selv i en nødsituasjon, tenkte de på hverandre. De viste hverandre omsorg.

"Om én mann kan vise så mye hat, tenk så mye kjærlighet vi alle kan vise sammen"

Sitatet sier meg at mannen som viser hat, viste det alene. All denne ondskapen var satt til verks av en alvorlig syk mann... Men det er herlig å se hvordan Norge reagerer på ondskap, med det motsatte. Det er virkelig rørende å se all kjærligheten folket viser. All den omsorgen de viser. Alle statsrådene, de kongelige, alle helsepersonell, alle frivillige -alle. Selv ondskapen får omsorg.

Advokaten til gjerningsmannen, Geir Lippestad, uttalte at han var i sterk tvil om han skulle stille som forsvarer i denne saken, men at: "demokratiet innebærer at alle fortjener å forsvares." Jeg synes det også er rørende, at i Norge står ikke engang ondskapen alene. I Norge forsøker vi å finne forklaringer og forståelse, selv for de verst tenkelige handlinger.

 

Jeg er så inderlig stolt av å være norsk statsborger!

 

Photobucket

(Bildet har jeg lånt fra ABC-nyheter, og det er linket)

 

"Vi har valgt å besvare grusomhet med nærhet.

Vi har valgt å møte hat med samhold.

Vi har valgt å vise hva vi står for"

 

"Vi står overfor et valg. Vi kan ikke gjøre det som skjedde ugjort.

Men vi kan velge hva dette skal gjøre med oss som samfunn og som enkeltmennesker"

 

- Kronprins Haakon -

<3 <3 <3

 

Himmelen over Oslo by gråter.

Photobucket

(Bildet er linket)

 

Oppfordrer alle i Oslo til å delta i fakkeltoget som går fra Rådhusplassen mandag klokken 18.00.

<3 <3 <3

Vi ere en nasjon vi med, vi små en alen lange.

Ingen ord strekker til etter noe så meningsløst, og ufattelig trist, som terrorhandlingene som nylig rammet Norge. Jeg skriver Norge, for dette rammer oss alle - uavhengig av religiøs bakgrunn eller hudfarge - uavhengig av din tilknytning til ofrene.

Min dypeste medfølelse og omsorg går selvfølgelig til alle ofrene, og deres pårørende... Men også til alle dere andre.

Jeg håper dere alle tar godt vare på hverandre, snakker ut om følelser, og deler tankene med hverandre...  Er det lenge siden du har snakket med en som betyr mye for deg? Ta kontakt med denne ene i dag. Spre din kjærlighet rundt deg, og ikke hold på følelsene dine. Del ditt sinne, del dine tårer, del av deg selv...

Er du ensom, og holder deg mest for deg selv? Ikke la angst, mindreverdighetskomplekser eller stolthet hindre deg - ikke i dag. Dette er dagen du oppsøker dine medmennesker...; Gå i kirken, ring hjelpetelefoner, stopp mannen på gata...

I dag står vi alle sammen.

I dag er ingen alene.

 

Photobucket

<3 <3 <3

 

H.O.L.I.D.A.Y.

Tiden løp i fra meg, og jeg rakk ikke å skrive før jeg dro i går... Haha... Aner ikke hvordan dette innlegget blir (bruker kjærestens mobil, og må skrive i html-koder :-D )

Uansett... Jeg ville bare poste et lite innlegg (lite må det bli, for dette var virkelig knotete... Touch er ikke helt min greie enda. Selv om jeg allerede merker forbedring ;-) ) Hverfall... Jeg er jeg på hytta, og nyter sjøluft og stillhet. Deilig!

Jeg har pcen med, og skriver litt selvfølgelig, men det blir nok ikke postet mange innlegg fra denne kanten før jeg er hjemme igjen rundt den 13. Men dere skal vite at dere er i tankene mine, og jeg er innom dere, selv om kommentarene kanskje begrenser seg til et <3!

Så vil jeg bare ønske dere en god sommer så lenge. Jeg setter utrolig stor pris på dere skjønninger, og jeg gleder meg til vi "blogges" igjen!! I hope you'll still be here!

Har dere noen ferieplaner forresten???

<3 <3 <3

One is love.

Photobucket

(Bildet er linket)

<3 <3 <3

Right beside you.

For snart ett år siden ble du så brått revet ut fra denne verden...

I kveld skal jeg på Oslo Live, og Big Bang skal på i ellevetiden... Det er uhørt at jeg ikke har fått med meg konsert av de tidligere, det veit jeg at du syntes. 

I kveld synger jeg for oss begge, vennen... <3

Angsten og mitt dårlige selvbilde, ødela for oss, kompis. Jeg klarte ikke ta kontakt, og jeg er så inderlig, veldig lei meg for at vi ikke fikk møttes oftere da jeg flyttet til Oslo. Jeg er enda mer lei meg for at jeg ikke klarte trosse min egne følelser og tanker for å dra i begravelsen din...

Jeg håper du ser meg, og jeg håper du forstår.

Jeg håper du så at jeg hadde minnestund for deg hjemme i stua... Og jeg håper du hørte sangen jeg spilte, lysene jeg tente og det fine bildet av oss to sammen på kreta.

Jeg vil at du skal vite at jeg savner deg... Det går ikke en uke uten at du er i tankene mine. Du var en bra mann - den beste! Ditt smil og din latter smittet, og bilturene og alle sangene vi sang sammen sitter som limt fast i minnet mitt... Der vil de alltid være- til vi sees igjen.

 

 

I Love You

<3 <3 <3

 

New Love - YSL inspirert.

Jeg har dilla på ringer for tida. Jeg bruker gjerne flere av gangen, og mikser ofte de store ringene med de mer anonyme, og jeg bruker sølv, skinn og bronsefarget om hverandre.

Jeg har ikke så mange som jeg ønsker enda, men jeg har en del ;-) Og i forrige uke dukket denne herligheten opp i postkassen min;

 

Photobucket

Jeg har allerede rukket å falle pladask!

Egentlig er det litt rart at jeg er så forelsket. Den er i gullfarve - jeg bruker svært sjelden smykker i gull. Heller sølv liksom (eventuelt hvitt gull ;-) ). Og så er det steinen... Den er veldig rosa - heller aldri vært fan! Før nå... Den er så annerledes og stilig! Jeg er stormforelsket, og jeg må smile hver gang jeg ser den <3

Den pynter opp et nedtonet, "hverdagslig" antrekk, og blir übersøt til ensfargede sommerkjoler. Et lite friskt fargeinnslag i min heller jordfargete garderobe.

Haha... Og jammen passet den ikke fint til rosene mine da dere :-p

Ringen finnes i mange farger på steinen, og også i andre farger på selve ringen. Jeg ønsker meg alle!

Du finner de, sammen med mye annet fint her. Og om smykket du ønsker deg er utsolgt, kan du stå på venteliste slik at du får en mail da de får den inn igjen. Genialt!

<3 <3 <3

 

"I've packed my bags, and I'm ready to go"

Den helgen skal jeg reise til seters å gjøre meg feit... Eller, nå er ikke akkurat det planenfor min del, men jeg skal til seters i hvertfall... Nærmere bestemt Skramstadsætra på en hytte til en venninne av meg. Vi skal vandre i fjellet, selv om været som er meldt ikke akkurat er det vi hadde ønsket selvfølgelig. Men jeg tror det skal bli fint å gå fordet + at når det regner er det jo desto hyggeligere å sitte inne ved peisen og se film, eller lese en god bok!

Toget går om ikke så altfor lenge, så det ble en snarvisitt innom bloggen dette. Jeg klarer ikke å utdype det noe mer nå, men jeg trenger å roe meg... Mer utfyllende får jeg skrive da jeg kommer hjem igjen på søndag eller mandag.

Helgen bryner i hvertfall på mange utfordringer for min del
*Grøss*

Forresten så må jeg bare legge ved denne lille videoen jeg kom over i går. Jeg anbefaler dere å nyte dette vakre, lille synet av liv på Moder Jord... "Feel good*

 

 

Ønsker en God Helg til dere som titter innom

Skal du utfordre deg selv?

<3 <3 <3

Et lite og delicious banantips...

Helgen er her, og her er mitt lille God Helg bidrag...

 

  •  1 stk valgfritt knekkebrød (eller brød, eller dropp dette punktet om du ønsker det :-D )
  •  Antall bananer etter ønske
  •  Sukrin (Jeg brukte dette. Sukrin har jeg skrevet om her)
  •  Kanel
  •  Eventuelt smør på punkt 1

 

Photobucket      

 

*Nammenam*   

 

 Photobucket

 

 Nå kan det jo være at de fleste har smakt dette (kjæresten min synes det var veldig rart at jeg aldri hadde gjort det :-p ), men for meg var det i hvertfall nytt og HIMMELSK!

 Det var middagen min... Men U can eat it whenever U want, og som nevnt er det sikkert godt uten noe brødvarer også... bare mose det til en slags babygrøt... MMMmmm!

 

 Photobucket

 

  Jeg spiste i hvertfall opp maten min :-D

 

Prøv den!

<3 <3 <3

Et lite og dekorativt blomstertips...

Det er lite som er vakrere enn levende blomster...  Men dessverre er de lik oss; de varer ikke for evig!

I det siste har jeg likevel, av en eller annen merkverdig grunn, klart å holde liv i mine ganske lenge... Haha, jeg har vel skjønt nøkkelen - de trenger vann og pleie :-D

Hvertfall... Disse rosene fikk jeg av kjæresten min for halvannen uke siden. De begynte raskt å henge med hodet.. Det jeg gjorde da, var at jeg tok de ut av vasen, og skråskjærte de på nytt (altså jeg tok vekk den nederste delen som hadde fått et brunt belegg på seg.. Du så at den nederste delen ikke var helt frisk da for å si det sånn!), og fylte vasen med rent, kaldt vann.

For de fleste er nok ikke dette kjernefysikk, men for meg, som ikke har vært så nøye på det, var det gøy å se hvordan de frisknet til.

En ting jeg alltid har gjort, og som jeg tenkte tipse dere om er følgende...: Når du ser at rosene begynner å synge på siste verset, skråskjærer du stilken like under kronbladet (la det være igjen en liten tapp). Deretter fyller du en bolle med iskaldt vann og legger rosene oppi vannet. Fjern de ytterste bladene som har blitt stygge.

 

Voilá!

 Photobucket

 

Om du har steiner eller skjell tilgjengelig, er det eXtra søtt med de oppi vannet...

 

 Photobucket

 

Dekorativt, og du kan nyte herlighetene en stund til

<3 <3 <3

 

Hur söt som helst!

Jag gjör så att blommorna blommar,
jag gjör hele kohagen grön.

Och nu så har sommaren kommit,
f'ör jag har just tagit bort snön.

<3 <3 <3

Be you - Cause you're worth it!

 

<3 <3 <3

Fail. Or am I?

At jeg tenker igjennom alt, det er det ingen tvil om... At jeg er livredd for å gjøre feil, er også helt sikkert. Jeg analyserer og jeg tolker (de to verst tenkelige ordene i mitt vokukabular)... Og jeg tenker så inderlig igjennom alt, før jeg setter noe ut i livet.

Når jeg da tenker så nøye igjennom alt, skulle man tro at jeg klarte å unngå å feile, men ikke denne jenta, nei! Jeg feiler uansett. Uansett, om jeg så tror at jeg gjør det rette, sier noe på rett måte (slik at det ikke leder til noe krangel eller utriveligheter), så blir det pokker ta meg feil.

Hvor skal jeg så starte hen når jeg skal jobbe mot å endre dette? Når dette helt tydelig ikke bare er i mitt hode; Jeg synes selv at jeg sier noe på en vennlig måte (jeg mener det vennlig til og med), men det er tydeligvis ikke vennlig nok.

Jeg blir aldri bra nok.

Fornuften min forteller meg at det jeg må jobbe mot å akseptere, er at det er greit å feile - det er naturlig, og det er lov til å ikke gjøre alt rett! Men det vanskelige er at da må jeg jeg akseptere alle følgende det gir... Jeg må godta at det vil oppstå konflikter, og at alle ikke nødvendigvis er enig med meg. Jeg må godta at jeg ikke er perfekt, og at jeg ikke kan gjøre alle til lags.

Alle omstendigheter hviler ikke ene og alene på meg.

Det er ikke alt jeg får gjort noe med. Andre må stå til ansvar for sine egne tanker, følelser og handlinger. Alt hviler ikke på min kappe, right?

Jeg fatter og begriper ikke noe som framstår som så enkelt og greit i teorien, kan være så ubeskrivelig vanskelig å sette ut i praksis...

<3 <3 <3

How we see things..

Photobucket

 

<3 <3 <3

Bestemmer du over deg selv?

I går var meg selv i mange ubehagelige situasjoner. Situasjoner som vi unngår... Situasjoner vi helst ikke vil være i. Først skulle vi treffe en relativt ny venninne.Sammen med henne endte vi opp i mange situasjoner som vi klarte oss relativt godt i.

Tidlig på formiddagen traff jeg henne på kafé, og til min overraskelse var det to andre der også... De var begge veldig hyggelige, og det var jeg også ;-) Vi ble ganske lenge sammen med de, før vi gikk for å shoppe.

Det var noen skiftinger, tror jeg, men det gikk greit og jeg tror ikke at noen la merke til det... Jeg tror jeg gjorde en god figur. Det var godt, for det er når jeg tror at folk legger merke til det at det blir kaotisk... Eller dersom jeg ikke hadde følt at jeg gjorde en god figur. Når jeg tror at folk ser hva som foregår inni meg, det er da det er mest stress. Det føles som om det inni meg, og det utenfor meg kræsjer på en måte.

Planen var virkelig ikke at vi skulle henge hele dagen... (Jeg hadde en masse planer om tekster jeg skulle skrive hjemme, og var fullt gira på det...) Men da vi var sammen, tolket jeg det som om hun ville det, så var ikke hjemme før halv ni på kvelden. Det jeg trodde at hun ville bestemte hva jeg gjorde.

Det gjorde egentlig ingenting, jeg bæda ikke såå for at jeg ikke fikk gjort det jeg skulle, og det var jo hyggelig å være sammen med henne... Hun er en hyggelig jente. Vi liker henne. Hun er ærlig. What U see is what U get type... Enkelt med sånne! (Spesielt med tanke på at jeg analyserer så til de grader...) Hun er så tilstede, får meg til å le, og innimellom tok jeg meg selv i å slappe av litt til og med.

Det var først da vi kom til hennes leilighet utpå ettermiddagen at jeg begynte å bli stresset... Jeg begynte å falle ut, og inn i tankekjøret. Jeg klarte godt å skjule det tror jeg, så jeg tror ikke det var så veldig farlig... Jeg tolket det hvertfall dithen at hun ikke oppdaget noe. Det var først etterpå, under analyseringen, at jeg ble litt redd for hva hun kanskje hadde sett, men jeg blir først trygg på det etter neste møte med henne...

Ja... Det var det da... Neste møte. En del av meg gleder seg jo, men iiIiik, ikke alle! - Haha, jeg må alltid bygge meg opp så j***** til alt! Egentlig er det jo hysterisk morsomt hvor mye som skal til for meg noen ganger... Kun for å få gjort små ting. Er det fordi mitt ego er så lite - fordi vi er så mange som deler det?

Photobucket

Hvor mange føler egentlig at de bestemmer over seg selv?
Hvor mange tar valg basert på hva de selv egentlig ønsker?

Jeg føler sjeldent at valgene er mine egne. Det er alltid så mange hensyn som må tas. Så mange potensielle utfall å vurdere opp og ned, for å finne fram til hvilket valg jeg velger... Skjønner dere?

Altså... Jeg klarer jo å ta egne valg (eller er de virkelig mine egne?)... Men ofte er det veldig vanskelig, fordi jeg er så redd for å velge feil. Feil - i den forstand at det får feil utfall, eller negativ respons... At jeg ikke "surfer igjennom" liksom... Tenk en eller annen vil oppleve valget mitt som feil, eller at det vil gå utover noen... Crisis!!

Noen ganger hører jeg tydelig diskusjonene oppi hodet mitt... Jeg kan høre alle delene diskuterer, og jeg kan delta selv. Alt skal tenkes igjennom, frem og tilbake, for at jeg skal velge rett, og ofte blir det uansett galt...

For eksempel kan det hende jeg får tankekjør og faller ut når jeg skal legge igjen en kommentar hos en av bloggene deres. Vi diskuterer for harde livet. Hva kan vi skrive... Hvordan vil dere tolke det vi skriver? Er det noe i innlegget deres vi har tolket feil, så det vi har skrevet egentlig ikke passer som kommentar? Hvordan vil dere at vi skal respondere på innlegget? Er det vi skriver noe meg selv mener? Vil det vi skriver støte noen som kan komme til å lese det?

Spørsmålene er mange, og svarene er vanskelig å vite for sikkert... Det føles som om jeg gamler. Ikke hele tiden, for det er jo ofte jeg fungerer som "normalt" også. Det er mange av dagene hvor valgene kommer lett, eller hvor jeg ikke hører diskusjonene så tydelig og jeg ikke deltar i den. Jeg er spontan - I love those days!.

Jeg har alltid vært så opptatt av å innfri folks forventninger til meg, at det er vanskelig for meg å ta valg kun for meg selv - fordi jeg vil det sånn. Jeg unngår som oftest å gjøre eller si noe jeg veit noen vil kunne komme til å reagere negativt på, selv om det skulle være ting jeg virkelig vil.

Det er noe av masse jeg jobber med nå... Jeg jobber med å styrke egoet mitt. Jeg jobber med å utvikle étt fullstendig ego, som klarer å være tilstede på egenhånd og som klarer å ta egne valg hele tiden - uten hjelp fra andre.

Photobucket

Synes du valg er vanskelig? Tar du valg basert på hva du vil? Lar du dine ønsker gå foran da du veit at noen ikke vil akseptere det du velger?

<3 <3 <3


A cup of great music.

Melissa Horn er en svensk singer/songwriter som bergtok meg for et års tid siden... Hun synger så inderlig vakkert, og setter ord på følelser som jeg tror mange kan kjenne seg igjen i, men som man gjerne ikke snakker så høyt om.

Da jeg oppdaget henne, spilte jeg skiva hennes om og om igjen,og klarte liksom ikke helt å finne favoritten min... Men jeg tror at det må være denne her, som var den første sangen jeg hørte på God Morgen Norge en tidlig morgen for litt over et år siden - en sår tekst om usikkerhet og ekser;

"Lät du henne komma närmre"

 Enjoy!

 

Og ja... om du vil se henne live, finner du tidspunkter og sted for konserter ved å trykke her.

<3 <3 <3

Thank God it's friday!

Jeg har alltid elsket fredager! It's my favourite day of the week - har alltid vært det!

De to første årene jeg bodde inne i Oslo, jobbet jeg i barnehage. Herremin, som jeg koste meg der forresten! Det var slitsomt, men fint. Hvertfall... Den tiden jobbet jeg mandag - fredag. Og hver fredag, da jeg kom hjem fra jobb, stod det en halvliter i kjøleskapet og ventet på meg.

Denne tiden røyket jeg også, men jeg bestemte meg for å ikke røyke mens jeg var på jobb (ville ikke at barna skulle lukte røyken av meg). Så fredagen, klokken halvfem, ventet mitt "helge-rituale" - med røyk og en kald pils i vinduskarmen. Ahh - hvilken glede det var! Det var fredag og helg, det var fri og gøy i to dager...

(Og nei, jeg anbefaler ingen å begynne å røyke, det er dumt ;-) )

I dag, når jeg verken jobber eller studerer, er ikke fredagen noe annerledes enn en hvilken som helst annen dag i uka. Ikke fester jeg noe særlig lengre heller, så sånn sett er det virkelig ikke noe spesielt med fredagen i det hele tatt!  Allikevel blir fredagen stående der som den beste dagen i uka, og jeg fylles med en ro da kvelden faller på... Og ikke minst er det jo tv-kveld!

Jeg elsker tv-programmet på fredager! Jeg ser ikke spesielt mye på tv ellers i uka (har ikke så god konsentrasjon, så blir liksom ikke til at jeg gidder...), men på fredagen sitter jeg boltret foran widescreenen hele kvelden! Gullrekka og Norske talenter (eller eventuelt Idol).

Apropos Norske talenter; bare se hvilket talent som var forrige gang...

 

Oh, my -

for en perfeksjon han har...

He's gotta be heavensent!

Han er bare 11 -

tenk hvilket talent han er om 10 år!!

(Eller - jeg tør egentlig ikke tenke på det en gang... )

<3 <3 <3

 

Husker dere denne?

Mener å ha lest et sted at de kastet ut så mye som 170 000(!!) sprettballer i San Francisco for å spille inn denne reklamen.

Jeg husker godt første gangen jeg så den... Jeg satt som klistret til skjermen - helt paralysert. Filmen er nesten magisk...  Sangen er jo så vakker også...

 

 

Hihi... La dere merke til frosken som kom ut av takrenna? Funny! Og ikke minst hunden - som sitter forskrekket og ser på alle ballene som angriper byen hans :-p


<3 <3 <3

Sammensurium og villrede, H.E.L.P. anyone?

Jeg er litt i villrede om dagen... Jeg klarer ikke helt plassere bloggen min, og det plager meg. Bloggen skulle være med på min vei til et helt sinn - og det har den vært, og for det elsker jeg den... Men bloggen min har ingen rød tråd - jeg skriver bare en masse greier - som ender opp i et sammensurium av en blogg... Og det plager meg. Den røde tråden eksisterer ikke, og jeg har mistet kontrollen.

For å gjenvinne kontrollen, må jeg sette meg ned, lese igjennom gamle innlegg - slette noe og kanskje opprette flere kategorier...  En del av meg vil virkelig sette et ansikt til bloggen, men jeg vil ikke det før jeg har kontroll på hva jeg egentlig har lagt ut av innlegg.

I tillegg håper jeg at dere som leser i bloggen min, kanskje kan hjelpe meg? Er det noe dere har bitt dere merke i, som jeg har blogget om tidligere, og som dere vil at jeg skal skrive mer om? Setter stor pris på om dere legger igjen en kommentar med synspunkter! <3  Jeg blogger jo først og fremst for meg selv, men samtidig ser jeg jo at jeg har noen som leser her titt og ofte, og jeg vil jo gjerne holde på dere <3

Jeg har lenge tenkt at bloggen har et slags depressivt preg over seg.  Lenge har jeg blogget om tankene og følelsene mine, jeg har derfor ikke fått meg til å blogge noe særlig om andre ting, for det har liksom ikke passet inn. Det har blitt litt sånn at jeg tenker på noe jeg vil blogge om, også tenker jeg at "nei, det passer ikke inn i bloggen", "ingen har interresse av å lese om dette" eller "dette har noen andre blogget om tidligere". Hehe.. Men disse tankene vil jeg altså prøve å gi meg med.

Meningen med bloggen, er jo at den skal representere meg - og min vei til et fullstendig og tryggere "selv"...  Veien som går vekk fra det syke - og frem til det friske, og jeg tror veien til å bli frisk blir lengre, dersom bloggen min kun er basert på psykisk helse, traumer og mine nåværende problemer...

Jeg vil at bloggen skal bli et hyggelig sted å titte innom... Så det blir nok et og annet innlegg med oppskrifter, fashion, tips og ting jeg ønsker meg... Innlegg om ting i "den friske hverdagen"...  Jeg tror det nesten må bli sånn, så ikke bloggen holder meg igjen på en måte...

Jeg beholder fremdeles kategorien "Og sånn går nu dagan" - da denne nærmest er som en dagbok for meg...  Så følsomme og tankefulle innlegg blir det nok fremdeles titt og ofte, for hey(!) that's me!  I kategorien "Alkoholisme" vil jeg fortsette å poste et og annet innlegg. Dette er et tema som engasjerer meg, og jeg vil bidra med det jeg kan for at det skal snakkes mer om...  Men jeg satser som sagt på at bloggen også vil få et litt "friskere preg" fremover...

Med tankene jeg har gjort meg over, ser jeg jo at bloggen kanskje bare blir et større sammensurium - og at noen rød tråd sikkert ikke blir å finne med det første... Men hvem trenger egentlig en rød tråd, så lenge det er ryddig og man klarer å finne fram?...

Jaja.. Dette ble jo også et sammensurium av et innlegg! Haha!! Yeeeej... Vi får prøve, og vi får se hvordan det blir ;-)

<3 <3 <3

 

You are my love

Denne sangen er i en Sparebank1 reklame... Jeg har lenge syntes sangen har vært så fin, men ikke hatt peiling på hvem som hadde den...  Skulle ikke mye leting til på det O store internett, før jeg fant det ut, så here it goes...

Enjoy!


<3 <3 <3

 

Bilder av mine soon to be lekkerbiskener

IIIiik(!!) Jeg gleder meg... Synd jeg ikke har de til 17. mai, for de hadde virkelig gjort seg til kjolen jeg planlegger å ha på.

Hihi...  Er dere klare???

 

 

Billi Bi: 3914 fra Brandos.no

Er de ikke fiine???

 

Er ikke så vant til å gå i høye hæler. Jeg synes høye hæler tiltrekker mer oppmerksomhet (og det er ingen hemmelighet at det føles stressende for min del), så derfor har jeg ikke mange parene foreløping (selv om jeg egentlig "burde", fordi jeg raker ikke mer enn drøye 1.60 over bakken). Men disse synes jeg var alldeles nydelige, og de ga meg ikke noe valg - jeg måtte ha de, rett og slett. De var litt dyrere enn hva jeg skulle ønske, men jeg tenker på det som eksponeringsterapi (har rett og slett litt angst for å gå i høyden) --> God Samvittighet! :-D

Tenker disse blir smashing til jeans, eller en søt blondekjole... Blir det til at jeg ikke fikser å bruke de - at det blir for stress, er de jo så vakre at jeg kan ha de til pynt i stua faktisk!

Da jeg først kjøpte et par høye hæler, bestemte jeg meg for å utfordre meg litt ekstra - så jeg slang på et par til...

 

Tamaris: 28324-26-311 fra Brandos.no

Lekre, huh?!

De er vel egentlig noe like de øverste parene, men disse er litt søtere, synes jeg... Ikke så røffe. Nå blir jeg på en måte "tvunget" ut i det... *gru-gleder* meg!

De neste parene jeg falt for var disse sorte skoene...

 

Mini For Many: Flat Shoe W/Lace fra Brandos.no

Veldig søte...

Disse går til alt, så kommer nok til å bruke de fast til hverdags. Liker veldig godt at de har.. hehe.. lav hæl, så jeg ikke synes så godt ;-)  Og at de har et litt herreskopreg over seg, men samtidig er veldig nusselige.

Som prikken over i'en slag jeg med et par nye havaianas, da de jeg har er bedre enn godt brukt...

 

Havaianas: Slim fra Brandos.no

 

Er du glad i høye hæler?

Hvorfor/hvorfor ikke?

<3 <3 <3


In the end

Photobucket


<3 <3 <3

Deilig start på dagen!

Jeg skrev visst ikke noe innlegg i går, det ble ikke tid...  Eller da det først var tid - orket jeg rett og slettt ikke.

Var i behandling hos psykomotorisk fysioterapeut. Har ikke vært der på 2 uker, og det kjentes. Helt ærlig, så føles det som om kroppen min er mørbanka kontinuerlig, men nok om det!

I skrivende stund sitter jeg og drikker en deilig smoothie av blåbær og bringebær, med en dæsj maca-pulver (tenkte skrive et innlegg om maca senere i dag) og stevia (sukkererstatning) oppi. Mmmmmmm :-p

Skal snart i veien og sjekke ut et treningssenter som ligger 4 minutter unna heimen. Håper det er ålreit, for kjenner at det at det ligger så nærme, ikke akkurat plager meg. Begynte jo opp med yoga her... og vil gjerne fortsette med det, men det var så himla dyrt på det senteret...

Medlemsskap på senteret jeg skal på nå, koster nesten halve prisen, og de har yoga der også.. Kanskje ikke like profesjonelt som der jeg var før, men nå kan jeg jo det grunnleggende... PLUSS at kjæresten min og en venninne trener der, så da har jeg trimbuddies, og det er virkelig ikke å forakte!!

Egentlig har jeg alltid hatt skikkelig noia for treningssentere... Føler det er så se og bli sett opplegg, at det er til å bli kvalm av! OOOoops, der var jeg visst litt hard på tastene ;-)

 

Photobucket


Hva er dine planer for dagen?

Trener du? Hva liker du best å trene?

<3 <3 <3

(Bildet er ikke tatt av meg, så det er linket)

Lite blogging i helgen

Har ikke blitt mye blogging i helgen... Når sant skal sies, har jeg vært dødsliten, og knapt orket å trykke på tastene på tastaturet...  Har tenkt veldig mye (*kremt* som om DET er noe nytt :-D )... Mye negativt, og noe positivt... en del av det vil jeg nok dele her i bloggen, om jeg kjenner meg selv rett :-p

Hadde besøk av svigers i går... Kjempekoselig! Og jeg fikk bursdagsgaver (på etterskudd) :-D :-D  Jeg ELSKER gaver! Mest av alt å pakke de opp... Og moren til kjæresten hadde tatt helt av... Jeg fikk så mye klær... masse basics, og det liker vi!! Hun har så god smak... Veldig flink til å kle seg selv, og enda bedre til å finne klær jeg liker. Det er som en drøm... Jeg har alltid savnet å ha en mamma jeg kunne dra på shopping med... Husker noe av det jeg ønsket meg mest til bursdager da jeg var mindre, var å reise på Oslotur sammen med henne... En skikkelig jentetur, det ble aldri noe av... Ønsket holdt på å bli oppfylt én gang, men guess what? Jepp, alkoholen ødela...  Hvertfall, så fryder det meg noe grenseløst at jeg har dette forholdet til svigermor... Vi kan være jentete sammen, I love it!

Men dere... Hoppet vi over våren i Oslo i år? Det er jo helt nydelig vær og sommertemp ute... Tenkte ta på meg bikini nå og legge meg ut på terrassen og brunes... ;-)  Blogge kan jeg foreta meg om kvelden, når midt-på-dagen solen ikke steker lenger..

    Tudeldu :-)

<3 <3 <3

Overveldende... Tusen takk!

Jeg veit rett og slett ikke hva jeg skal si... Jeg blir helt rørt over responsen jeg fikk på dette innlegget. At så mange tar seg bryet med å poste noen ord, er overveldende... Jeg blir varm om hjertet! Tenke seg til hvor nervøs jeg var etter jeg trykket på post-innlegg knappen... Det var jo virkelig ikke mye å være redd for :-)

Dere er gode mennesker, og jeg håper dere veit hvor mye deres respons betyr for meg!

Det er samtidig veldig rart å lese flere av kommentarene... Jeg har alltid vært så opptatt av at det ikke skal være synd på meg... Jeg må komme meg igjennom livet! Selv om det har vist seg å ikke være så lett, "skal man ikke synes synd på seg selv." Medlidenhet har vært vanskelig for meg å takle... Jeg har dyttet vekk mennesker som har gitt meg det tidligere... Men veit dere? Jeg tror jeg trenger det... Jeg tror jeg trenger medlidenhet og støtte, og jeg tror jeg trenger å synes synd på meg selv...

Det er likevel enklere sagt enn gjort. Det vanskeligste å takle er det at dere kommer med så støttende kommentarer, da jeg enda ikke selv har grått ordentlig over hendelsen... Jeg får støtte på noe "jeg ikke føler jeg fortjener støtte på". Jeg har grått over hva det har ført til; jeg har jo blitt et produkt av alt som har hendt meg opp i gjennom livet,og det har vært vanskelig å takle, men voldtekten... misbruket da jeg var barn... Det er som om det ikke har hendt meg! Jeg kan snakke om det, skrive om det... men det er som om.. jeg har sett det på film, eller et eller annet... Skjønner dere? Jeg føler det ikke... Så får jeg dårlig samvittighet... dårlig samvittighet fordi dere får det vondt, av at jeg skriver om vonde ting... Vonde ting, jeg selv ikke føler ordentlig på.

Det hjalp hverfall utrolig å skrive innlegget i går.. Endelig følte jeg sinne, selv om det var rettet ut mot voldtektsmenn, og ikke min voldtektsmann følte jeg sinne! Jeg følte også sorg... for alle voldtektsofre... ikke ordentlig for meg selv, men litt... Jeg føler uansett nå at jeg er et skritt nærmere, museskritt nærmere å bearbeide hendelser... For det er vel det jeg må.. Føle ordentlig på fortiden... i håpet om å kunne bli en hel person... istedet for flere deler som motarbeider hverandre, og som dukker opp i tide og utide...

Poenget med innlegget var hvertall å takke dere, fantastiske mennesker, som leser bloggen min, og som støtter meg... Dere betyr så uendelig mye for meg! At det også finnes så gode mennesker i denne verden, gode mennesker som uten at dere nødvendigvis får noe igjen for det (annet enn min dypeste takknemlighet), velger å være snille og omsorgsfulle! DET betyr allverden! Det gjør at jeg øyner håp... Og dere beviser for meg at selv om jeg var vært mye uheldig, så er ikke verden bare full av ondskap... Den er også full av mennesker med omsorg for andre... Full av mennesker, som ønsker å glede andre - av den enkle og uselviske vinningen at det betyr mye for den ene vedkommende...

*Tusen Takk*

<3 <3 <3

There's freedom she says, in changing our ways

 

 

"I don't believe
In beeing myself
Cause I just don't approve
Of the choices I make..."

<3 <3 <3


What a day!

I går ringte kjæresten min og vekket meg om morgenen, heldigvis(!).. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde legetime! Det ble noe hastverk, men jeg rakk det.

Legetimen var utrolig koselig.. Vi snakket om det vi skulle; resept på Zyprexa, ny sykemelding og generelt om situasjonen nå.. I tillegg snakket vi om musikk, "den hittil hemmelige bloggen min", og hans glede ved jobben sin! Han er virkelig verdens beste lege! Haha... Dette er den samme legen jeg virkelig ikke stolte på, og prøvde å bytte meg vekk fra. Hmm.. Kan vel si tankene mine spiller meg et puss i ny og ne..

Da jeg kom hjem fra legetimen la jeg meg ut på verandaen med ullpledd og lå der og solte meg en stund før telefonen ringte... Jeg kjente ikke nummeret, så jeg turte ikke ta den (tør svært sjeldent det, veit ikke hva jeg er redd for :-D ).. Like etterpå, tikker det inn en melding; Ring meg. DHL. Hohooooo!!! Jeg ble i ekstase! En av alle pakkene jeg har bestilt var kommet :-D Jeg ringer opp igjen til sjåføren, klarer virkelig ikke skjule min glede der jeg hopper opp og ned på verandaen og stemmen er i en halv tone høyere enn vanlig ;-)

Pakken som kom var fra iHerb og inneholdt masse snaskens jeg egentlig skulle ta bilde av og vise til dere, men uhellet var dessverre ute i går, så jeg ikke fikk brukt internett... Eller uhell og uhell, det var vel heller utrolig klønete og nesten så flaut at jeg ikke tør skrive det... men here it goes; all strømmen vår gikk, rett og slett fordi vi ikke har bestilt noe strøm etter at vi flyttet inn her i september (LOL!) :-D  Om vi ville ha strømmen tilbake igjen i går, kunne vi ha fått det (for 1 500,-), men vi syntes det var litt dyrt og valgte å vente til i dag...

Vi greide å redde frysevarene ved å legge alt sammen i samme skuff sammen med kjøleelementer, og vi puttet alle kjøleskapsvarene inn i boden vår (som er noe kaldere enn resten av leiligheten). Vi gikk ned på et nyåpnet kinasted og kjøpte mat, også kjøpte vi enda flere kubbelys og tente lys i hele leiligheten... Det ble utrolig koselig med kun levende lys som lyste opp leiligheten. Veldig romantisk. 

Det er viktig med sånne kvelder... Man har så lett for å glemme seg når man er vant til å strøm. Det blir ofte til at man sitter med hver sin pc, gjerne foran tven i tillegg, og helt glemmer å sette av tid til kvalitetstid. Vi hørte på musikk fra en bærbar pc, og snakket i timesvis... (men.. jeg er nødt til å innrømme at i nitiden "sprakk vi", og fant ut at vi kunne jo se litt tvserier sammen på pcen min (den har ikke så altfor liten skjerm)... Vi begynte på sesong 1 Sons of Anarchy.. KONGEserie :-)

Vi har bestemt oss for at å sette av litt "strømfri" tid, vil være noe vi fortsetter med, både for vår egen del og for miljøets del .

Heldigvis vil vi da ha valgt dette selv, så det blir faktisk mulig med en kopp te til all hyggen... ikke dét en gang kunne vi lage oss i går ;-)

 Photobucket

 

<3 <3 <3

 

Krisehjem for Dyrebeskyttelsen

Bare i Oslo antas det å være mellom 12 - og 15 000 hjemløse katter, og rundt 50 000 katter blir årlig slått i hjel, kastet i søpla eller druknet (kilde). Dyrebeskyttelsen i Norge arbeider for dyrs rettigheter;at dyr skal bli behandlet med respekt og medfølelse (Dyrebeskyttelsens hjemmesider).


Photobucket

På Dyrebeskyttelsen -avdeling Oslo og Akershus, har de nå over 14 sider med bilder av hjemløse dyr som så sårt trenger et hjem. Om det er noen som har lyst og mulighet til å kunne ta til seg en liten pus, men som meg, blir litt skremt av tanken på å skulle ha en katt i 10 år, er det å anskaffe en fra DOOA en fantastisk mulighet; ikke bare får man gleden av at man kan gi pleie og omsorg et hjemløst dyr, men gir også DOOA mulighet til å kan ta til seg nye katter som trenger et sted å bo.

Jeg har lenge hatt lyst til å kunne ta til meg et eller to av disse stakkars pusepusene, og kom over muligheten av å kunne tilby et såkalt "krisehjem" til en katt. Et "krisehjem" fungerer som et fosterhjem for katten, et midlertidig hjem, frem til Dyrebeskyttelsen finner noen vil ha katten permanent. Katten vil kunne bli værende hos deg i alt fra uker - måneder, og det er viktig at du har både tid og ork til å kunne gi den den omsorgen og pleien en redd og utmattet katt trenger (Du kan lese mer om fosterhjem og finne innmeldingsskema her)

Så imens jeg venter på svar fra huseier om lov, koser jeg meg med denne søte videoen av cocoo cats, og håper kanskje noen ble inspirert til å kunne hjelpe et av disse stakkars dyrene <3 <3

Har DU lyst til å være et fosterhjem for katt??
<3 <3

Sov godt med Gabriella's song

Synes denne er helt nydelig...  Både filmen og sangen... gir meg frysninger.

Ønsker dere en god natt <3 <3

Ukens noe - Gøy på badet!

Da var det allerede søndag igjen...  Ukens noe er et utrolig søtt nettsted jeg har kommet over; Såpebobla! Koselig navn, ikke sant? Jeg liker såpebobler, og jeg liker dette nettstedet. Har ikke bestilt derfra enda selv, da jeg ikke akkurat er den rikeste kniven i skuffen om dagen. Om det er noen som leser dette, og har erfaringer med bestilling herfra, er det hyggelig om du legger igjen en liten kommentar :-)

Her har de virkelig alt du trenger (eventuelt ikke trenger, men bare ha :-p). De har bademuffins, badetrøfler, badeiskrem (ja, du leste riktig!), badeender i alle varianter, såpestykker, massasjeolje, shampo i såpestykker... ja..virkelig alt.

 

Photobucket

Photobucket

 

 

 

Bare se på disse søte badetrøflene..

 

 

Da alle andre småjenter hørte på Spice Girls, var jeg HUGE Kissfan, og Gene Simmons var Tha MAN. Hihi! Har en større bror som digga de, lett å ta etter han da! Kanskje denne badeanda kunne fått plass et sted, sånn i nostalgiens navn, mener jeg...

PhotobucketKanskje Marilyn Duck passer bedre?

Photobucket haha! synes denne definitivt er kul!

 

Photobucket

 

 

 

 

 

 

 

Kanskje stjernestøv anda vil piffe opp badet ditt?

 

Eller har du muligens en nevø eller en annen liten tass som hadde hatt glede av denne søte anda med fredsduer....PhotobucketSåpebobla har også produkter for vegeterianere/veganere, i tillegg til et lite utvalg for de som kun velger økologisk. Man kan helt sikkert finne noe for enhver smak her. Jeg har hvertfall funnet flere ting jeg ville hatt glede av på mitt bad <3 <3

Om du vil ta en titt, kommer du til nettsiden ved å trykke her !

Enjoy!

 

For Japan with Love

Fredag 18. mars er det "stilledag" for bloggere! Dette er dagen hvor vi markerer tragedien i Japan... Dagen hvor vi kan være med å vise vår støtte og medfølelse til alle ofrene som har blitt rammet.

Jeg vil selvfølgelig ikke poste et eneste innlegg på bloggen min i morgen, og med dette lille offeret, viser jeg all min medfølelse og respekt til alle de rammede


Vil Du være med?

 

Photobucket

Sov Godt - nattasang

 

Selv om det er nisser i mars, er dette en helt nyyydelig nattasang...

 

Sov godt!

Enda en humørløfter :-D

En humørløfter

 

Billig sminke på nettet

Photobucket

(Bildet er lånt herfra)

Jeg har fått pakke i posten i dag - fra Staaaaaaaaaatene!! Pakken inneholdt sminke, for under 200,-, dvs null toll og moms :-D (Dette inkluderer da 2 leppestifter, øyeskygge-palett, blyantspisser, leppepomade og solpudder)

Jeg klarer virkelig ikke sitte inne med dette gulltipset alene. Tenkte derfor tipse om nettsiden, for vi jenter trenger virkelig ikke robbe oss unødig bare fordi vi vil pynte litt på det ytre!

Billig og bra sminke? - Ja takk!!

 

 

Anonym vs Åpen

Jeg har alltid vært veldig opptatt av psykisk helse. Min mening er at dette temaet ikke skal ties i hjel, men tales i hjel. Det er så mange som sliter psykisk i dagens samfunn, og selv om det har blitt mer åpent, så er det fremdeles et stykke igjen før vi kan si at det likestilles med somatiske sykdommer. Hvorfor er det sånn? Hvorfor er det fremdeles mange som synes dette er tabu og vanskelig å snakke om? Om jeg føler det sånn - hvorfor velger jeg da å være anonym(?) vil noen kanskje spørre seg...

Aller helst skulle jeg være åpen!

Jeg har lyst til å legge ut mitt fulle navn og jeg har lyst til å gi bloggen et ansikt. Jeg har lyst til å sette meg ned og fortelle åpent om hvordan jeg har opplevd mitt liv, svart på hvitt - få det ut, uten å måtte gjemme meg bak et pseudonym, uten å måtte ta hensyn til hva andre måtte si og mene. Dessverre må jeg akseptere at det er lettere sagt enn gjort.

I mitt liv, er det ikke bare jeg som eksisterer, og det har vært mange som har påvirket det, både på godt og vondt, og jeg vil nødig påvirke andres liv på grunn av mine behov og lyster. Min samvittighet er altfor stor til det, og min frykt for konfrontasjoner hindrer meg i å spørre de aktuelle om de vil gi sitt samtykke... ikke enda hvertfall... Jeg må også føle meg litt fram ettersom blogging er helt nytt for meg; Hvilke momenter fra fortiden min vil jeg skrive åpent om? Hva kan jeg egentlig skrive, uten å bli for detaljert, uten å støte noen?

Hvordan kan jeg dele min historie uten å dele for mye?

Spørsmålene mine er mange, og det koker i hodet mitt i forhold til hvordan jeg skal gjøre dette. Jeg håper at jeg etterhvert finner min vei i denne bloggverdenen, men det tar vel kanskje litt tid? Konklusjonen blir for nå som følger hvertfall: Jeg må være i tenkeboksen noen uker til, bli bedre kjent med bloggfenomenet, og ikke minst meg selv. I tillegg blir jeg nødt til å kvinne meg opp til en konfrontasjon med de involverte fra fortiden min, om de synes det er greit at jeg går ut med identiteten min. Hvem veit,, Kanskje blir jeg så tøff etter hvert at jeg faktisk ikke spør engang.. bare konstaterer at "sånn vil jeg at det skal være, og sånn blir det! Deal with it!" Hoho.. DET hadde vært noe det! :-D

 

Photobucket

(Bildet er tatt på Ischia i Italia, i en gigantisk, vakker hage - La Mortella. Anbefaler alle å ta et besøk der, om man er i de traktene!!)


Ønsker alle en finfin onsdag - tenk - nå er det snart helg!

<3 <3 <3


Mørkets egentlige rolle...

 

Det er ved å komme

lengre og lengre inn i mørket

at lyset kan skinne stadig sterkere.

Det er mørkets egentlige rolle.

Uten mørket kan ikke lyset vise seg, og

menneskeskjelen kan heller ikke vokse.

 

Photobucket

ThisISmeThen

ThisISmeThen

26, Oslo

Jente på 25 som er til utredning/behandling hos psykolog. "Jeg" består av flere deler som diskuterer, analyserer, hjelper og motarbeider hverandre. Bloggen består av fortid og nåtid, fornuft og følelser, tanker og meninger, kamper og overgivelser og annet som faller meg inn.. I enkelte innlegg ber jeg dere huske på at det er skrevet med mine tanker og følelser, at det alltid er flere sider av en sak, men at dette er mine opplevelser. Dette er meg halvveis naken på min vei mot å bli hel. "It's gonna be OK in the end, if it's not OK, it's not the end"

Kategorier

Arkiv

hits