Blogg

Right beside you.

For snart ett år siden ble du så brått revet ut fra denne verden...

I kveld skal jeg på Oslo Live, og Big Bang skal på i ellevetiden... Det er uhørt at jeg ikke har fått med meg konsert av de tidligere, det veit jeg at du syntes. 

I kveld synger jeg for oss begge, vennen... <3

Angsten og mitt dårlige selvbilde, ødela for oss, kompis. Jeg klarte ikke ta kontakt, og jeg er så inderlig, veldig lei meg for at vi ikke fikk møttes oftere da jeg flyttet til Oslo. Jeg er enda mer lei meg for at jeg ikke klarte trosse min egne følelser og tanker for å dra i begravelsen din...

Jeg håper du ser meg, og jeg håper du forstår.

Jeg håper du så at jeg hadde minnestund for deg hjemme i stua... Og jeg håper du hørte sangen jeg spilte, lysene jeg tente og det fine bildet av oss to sammen på kreta.

Jeg vil at du skal vite at jeg savner deg... Det går ikke en uke uten at du er i tankene mine. Du var en bra mann - den beste! Ditt smil og din latter smittet, og bilturene og alle sangene vi sang sammen sitter som limt fast i minnet mitt... Der vil de alltid være- til vi sees igjen.

 

 

I Love You

<3 <3 <3

 

A cup of great music.

Melissa Horn er en svensk singer/songwriter som bergtok meg for et års tid siden... Hun synger så inderlig vakkert, og setter ord på følelser som jeg tror mange kan kjenne seg igjen i, men som man gjerne ikke snakker så høyt om.

Da jeg oppdaget henne, spilte jeg skiva hennes om og om igjen,og klarte liksom ikke helt å finne favoritten min... Men jeg tror at det må være denne her, som var den første sangen jeg hørte på God Morgen Norge en tidlig morgen for litt over et år siden - en sår tekst om usikkerhet og ekser;

"Lät du henne komma närmre"

 Enjoy!

 

Og ja... om du vil se henne live, finner du tidspunkter og sted for konserter ved å trykke her.

<3 <3 <3

ThisISmeThen

ThisISmeThen

31, Oslo

Jente på 25 som er til utredning/behandling hos psykolog. "Jeg" består av flere deler som diskuterer, analyserer, hjelper og motarbeider hverandre. Bloggen består av fortid og nåtid, fornuft og følelser, tanker og meninger, kamper og overgivelser og annet som faller meg inn.. I enkelte innlegg ber jeg dere huske på at det er skrevet med mine tanker og følelser, at det alltid er flere sider av en sak, men at dette er mine opplevelser. Dette er meg halvveis naken på min vei mot å bli hel. "It's gonna be OK in the end, if it's not OK, it's not the end"

Kategorier

Arkiv

hits