2012 skal bli mitt yndlingsår!

Da var julen over for denne gang, og vi har gått inn i ett nytt år.

2012

Et nytt år betyr nye muligheter, nye mål - eller en fortsettelse av de en ikke fikk fullført  året som gikk. Et nytt år - betyr nytt håp og nye erfaringer.

Rene linjer på arket.

Jeg for min del, har ingen nyttårsforsetter. Nyttårsforsett er oppbrukt, og varer som oftest ikke lenger enn til påske. Men det betyr ikke at jeg ikke har mål og ønsker for det nye året. For det har jeg... Både videreføring av gamle mål, og opprettelse av nye.

Men disse målene og ønskene dukker ikke opp 31. desember og settes ikke ut i live tvert 1. januar. Dette er tanker jeg gjør meg i gjennom hele året, og når det passer seg, eller når jeg er klar.... Settes de forsiktig ut i live.

 

Mange skriver "Oppsummeringsinnlegg av året som har vært". Det kommer ikke noe sånt fra denne jenta... Året som har vært er som vanlig blury, og å vite hva som skjedde de ulike månedene... Vel - det ville tatt sabla lang tid å finne ut av, og det er strengt talt unødvendig å prøve lage et spennende innlegg ut av det. Det har det nok ikke vært det mest begivenhetsrike året...

Kort oppsummert har dette vært nok et år på min vei mot å oppleve meg som MEG. Én samlet person...

Og jeg føler jo at jeg beveger meg mot målet i hvert fall.

Jeg aksepterer (stort sett) situasjonen jeg er i, og vanskelighetene det medfører. Jeg har blitt bedre kjent med de ulike delene mine. Jeg bekrefter de, og vi har fått bedre kontakt - i den forstand at de åpner seg mer, og nærmer seg meg på andre måter enn de har gjort tidligere.

Også har jeg laget meg et nytt livsforsett; fra nå av ønsker jeg at hvert år skal telle, og at hvert år skal huskes for noe. Jeg ønsker ikke å legge til 2011 i en mengde år jeg ikke helt kan gjøre rede for. Derfor må jeg også skrive det ned.

Starting last year...

Dette noe skal selvfølgelig være av det positive, så det jeg ønsker å sette av merkelapper er;
2011 var året jeg begynte å blogge og 2011 var året jeg bevisst søkte å være dyre- og miljøvennlig.

To positive erfaringer som gjør mye godt for meg.
Positive erfaringer, som jeg ønsker å fortsette å erfare,
og bygge opp under.

Photobucket 

 (Bildet er googlet, og linket)

Jeg ønsker ikke å legge ut mål og drømmer for 2012 akkurat i dag... Det tar vi etterhvert...

Jeg ville bare takke dere for at dere har fulgt meg i gjennom mitt første år i bloggverdenen, og ønske dere alle det beste for det nye året... Det ligger for våre føtter...

<3 <3 <3

8 verdifulle tanker

pusle

03.jan.2012 kl.14:00

Mange kloke ord du kommer med! Håper du vil få det beste året du kan tenke deg. Det fortjener du. Nyttårsklem fra meg <3

ThisISmeThen

03.jan.2012 kl.16:37

pusle: Nyttårsklem tilbake :o) Håper 2012 blir ditt yndlingsår også <3

fragileme

03.jan.2012 kl.17:11

Jeg skjønner ikke helt poenget med nyttårsforsett, det er jo ingen som holder dem!! Men å ha mål og ønsker for året, det er noe helt annet! Det er jeg veldig for, og jeg har noen selv i bakhodet..

Det er bra du sitter igjen med to positive erfaringer i 2011, selv om det kanskje har vært en variert og vanskelig år. Jeg er hvertfall gla du begynte å blogge =)

Godt nyttår vennen, du fortjener det beste i året som kommer <3

Laila

03.jan.2012 kl.18:08

Godt nyttår vesla, jeg håper 2012 blir et fint år for deg <3 Jeg vil også følge deg videre så klart :)

ThisISmeThen

03.jan.2012 kl.19:10

fragileme: Tusen takk, og det samme til deg <3 Jeg får fremdeles ikke innleggene dine opp i Bloglovin'?

ThisISmeThen

03.jan.2012 kl.19:19

Laila: Så hyggelig :o) Og takk det samme ;o)

themostboringwomanever

04.jan.2012 kl.12:07

2011 var et år som jeg fant bloggen din. Noe jeg er uendelig glad for <3 En av grunnene til at forrige år var et godt år:)

Hærlig innlegg om pyskolog timen din i går. er så godt med sånne opplevelser, husk å gi masse ros innover:))

Gleder meg sånn til å følge deg videre i 2012

ThisISmeThen

04.jan.2012 kl.12:38

themostboringwomanever: And you just made my day... Tusen takk for de fineste ordene - de første jeg leste... Dagen må jo bli god nå :-) Takk

<3<3<3

Legg gjerne igjen spor etter deg

ThisISmeThen

ThisISmeThen

25, Oslo

Jente på 25 som er til utredning/behandling hos psykolog. "Jeg" består av flere deler som diskuterer, analyserer, hjelper og motarbeider hverandre. Bloggen består av fortid og nåtid, fornuft og følelser, tanker og meninger, kamper og overgivelser og annet som faller meg inn.. I enkelte innlegg ber jeg dere huske på at det er skrevet med mine tanker og følelser, at det alltid er flere sider av en sak, men at dette er mine opplevelser. Dette er meg halvveis naken på min vei mot å bli hel. "It's gonna be OK in the end, if it's not OK, it's not the end"

Kategorier

Arkiv

hits