R.E.M.I.N.D.E.R.


Siden vi flyttet inn i leiligheten for 1 1/2 år siden, har vi hatt en altfor stor, altfor hvit og altfor kjedelig vegg. Jeg har tenkt mye og lett lenge etter det perfekte å henge opp, og... Det tok altså over 1 år før jeg fant "det rikitige".

 

Photobucket

 

Nå er det disse ordene som pryder veggen.

Jeg synes det er helt perfekt.

Bildet måler 70x100 cm, så det er ganske stort - noe som gjør det umulig å ikke lese ordene flere ganger daglig...

Det er vanskelige ord, men jeg veit at de er så viktige! Og jeg veit at det er dette jeg jobber mot. Tanken min er at dess oftere man ser ordene, dess enklere blir de å leve etter... - Et steg nærmere at handlingene ordene representerer, kommer naturlig?!

I.  H.O.P.E.

Jeg kjøpte det her, av en veldig hjelpsom og hyggelig dame. Egentlig måler det ca 10 x 15 cm, men om du spør om å få det større - gjør hun virkelig sitt for å få det til :o)

<3 <3 <3


12 verdifulle tanker

pusle

26.des.2011 kl.11:09

Det er bra å ha bilder og slikt som kan minne oss på å tenke bra om oss selv. En gang så hengte en venn av meg opp masse gule lapper på et stort speil jeg hadde hvor det stod bare positive ting om meg. Det hjelper når man bare syns man er dårlig.

Håper du har hatt en fin jul, og håper du får noen fine dager framover også! Klemmer <3

ThisISmeThen

26.des.2011 kl.12:09

pusle: Det tror jeg også... Så veldig fint gjort av vennen din :o) Julen har vært stille og rolig sammen broren min, og i dag kommer kjæresten min hjem :o) Det blir fint!

Det samme til deg <3

Dagens Outfit

26.des.2011 kl.16:28

oj, så kult!

Therese

27.des.2011 kl.09:24

Kult! Ordne sa mye.

liseliten

28.des.2011 kl.11:14

Så fint! Viktige ord, les dem hver dag :) Jeg er veldig glad i skrift, kunne tenkt meg litt til en vegg selv.

ThisISmeThen

28.des.2011 kl.12:42

liseliten: Det gjør jeg <3 Da synes jeg du skal kjøpe en romjulsgave til deg selv ;-) Det er mange fine wallpapers i skrift også.

ThisISmeThen

28.des.2011 kl.21:01

liseliten: Det gjør jeg <3 Da synes jeg du skal kjøpe en romjulsgave til deg selv ;-) Det er mange fine wallpapers i skrift også.

Eline

29.des.2011 kl.14:31

Oj!! Jeg har sett flere ha sånne ting på veggene, men din var jo nydelig. Den betyr jo faktisk noe, og som du sier selv! Det er det du vil jobbe fremover mot. For det er store ord, og mye som ligger bak dem, men det er også et fantastisk mål å jobbe mot. Noe jeg virkelig håper at du får til. Jeg har lyst til å ha sånn selv en dag, men det må være de RIKTIGE ordene! Gla for at du har funnet dine, og jeg håper du fortsetter å lese å tenke over dem hver dag!

God jul videre vennen <3

themostboringwomanever

30.des.2011 kl.10:45

Takk for fine ord.

Tøft bilde, men tøffe ord. Tror nok det blir stilig på veggen med et så stort bilde. Jeg er også kjent for å bruke lang tid på å henge noe på veggene.

traumedager

02.jan.2012 kl.01:20

Godt nytt år kjære du, og for et utrolig bra bilde! Tror mange hadde hatt godt av å ha det på veggen.

Håper juledagene og nyttårsdagene har vært snille med deg (så snille slike dager kan bli da). Gode klemmer <3

Speilvendt

02.jan.2012 kl.14:17

Jeg vil også ha noe så fint på veggen!

Godt nyttår, kjære! <3

ThisISmeThen

02.jan.2012 kl.15:03

traumedager: Jeg synes alle skulle hatt hvert sitt, jeg ;-) hihi

Legg gjerne igjen spor etter deg

ThisISmeThen

ThisISmeThen

25, Oslo

Jente på 25 som er til utredning/behandling hos psykolog. "Jeg" består av flere deler som diskuterer, analyserer, hjelper og motarbeider hverandre. Bloggen består av fortid og nåtid, fornuft og følelser, tanker og meninger, kamper og overgivelser og annet som faller meg inn.. I enkelte innlegg ber jeg dere huske på at det er skrevet med mine tanker og følelser, at det alltid er flere sider av en sak, men at dette er mine opplevelser. Dette er meg halvveis naken på min vei mot å bli hel. "It's gonna be OK in the end, if it's not OK, it's not the end"

Kategorier

Arkiv

hits