Se mulighetene som bor i hver enkelt.

I går kjøpte jeg meg en jule-cd - "Vi tenner våre lykter" - Kronprinsparets fond.

Fondets ønske er å rette søkelyset på ungdom, med en målsetning om å se mulighetene som bor hver enkelt...

 Photobucket


 Det er en "litt annerlededes" julecd, men du finner også noen av "standard-julesangene".

Photobucket

 Et veldig uklart bilde - jeg beklager det... Men legger det ut, så dere kan se hvilke artister som er med....  Under finner du en av sangene - Moddi - "En nordnorsk julesalme".... Det er en av yndlingsene mine. For en kjærlighet han synger med. Han er så søøøt, også høres han så snill ut. Jeg vil at han skal lese eventyr, og synge nattasang for meg...

 

 

Nå skal jeg på jobb. Fikk plutselig tilbud om kveldsvakt... Vi skal spise pepperkaker og pynte juletre sammen med alle beboerne. koselig, også jobber to av veninnene mine også. Kunne ikke blitt bedre faktisk! Jo - hvis jeg tar med julecden... Og det skal jeg ;-)

Ønsker dere en fin fin Lille Julaften
<3 <3 <3

 

3 verdifulle tanker

Tich

23.des.2011 kl.13:32

God jul! :)

Lilleredd

24.des.2011 kl.14:11

God jul :)

*klemmer*

ThisISmeThen

24.des.2011 kl.16:48

Lilleredd:n God jul til deg også, søte :o)

Legg gjerne igjen spor etter deg

ThisISmeThen

ThisISmeThen

25, Oslo

Jente på 25 som er til utredning/behandling hos psykolog. "Jeg" består av flere deler som diskuterer, analyserer, hjelper og motarbeider hverandre. Bloggen består av fortid og nåtid, fornuft og følelser, tanker og meninger, kamper og overgivelser og annet som faller meg inn.. I enkelte innlegg ber jeg dere huske på at det er skrevet med mine tanker og følelser, at det alltid er flere sider av en sak, men at dette er mine opplevelser. Dette er meg halvveis naken på min vei mot å bli hel. "It's gonna be OK in the end, if it's not OK, it's not the end"

Kategorier

Arkiv

hits