"Trur generelt det at det ligg i den norske folkesjela - det å ikke bry seg..."

 

 

Jeg ligger litt på etterskudd... I den 8. luken i en annerledes julekalender er det Svein Erik Utsi som forteller om sin erfaring med jul... Kjenner dere til han?

Eplet faller ikke så langt fra stammen... Eller kanskje er det nettopp det det gjør? Til syvende og sist er vi alle ansvarlig for våre egne liv... Dessverre - er dette uansett forutsetninger...

 

Noen som kjenner seg igjen i ordene hans?

<3 <3 <3

 

10 verdifulle tanker

June

14.des.2011 kl.23:01

Fælt å tenke på i jula, som for min del handler om barna, så er det barn som har det ekstra trist.

fragileme

15.des.2011 kl.00:09

Jeg tror man får med seg det man har opplevd og oppveksten for alltid! Og det kommer til å sitte igjen. Men som man ser her, så har han blitt utrolig bevisst på det, og han gjør alt han kan for at sønnen får det bedre enn han hadde. Jeg tror også at man må gå gjennom en periode, med det man har lært, med alkohol, vold, osv... Men jeg tror også det kommer til et punkt at man enten fortsetter med de dumme valgene, eller får et stopp på det og har lyst til å snu det! At man snur det og gjør så godt man kan for de man er sammen med og de som kommer etter deg.

Denne julekalenderen er fantastisk, og har fått meg til å sette så utrolig mye mer stor pris på julen min og gjort så jeg føler meg mye mer heldig over alle små ting. I tilegg til at man er mer åpen og tenker mer på andre!

<3

Lilleredd

15.des.2011 kl.18:56

Kjenner meg veldig igjen...

Destgirl

15.des.2011 kl.21:44

Jeg likte den videon, trist, men viktig..

Jeg har ikke barn selv, men har alltid tenkt hva jeg vil gjøre annerledes den dagen jeg får barn, eller bare få fosterbarn for å hjelpe og møte mange som jeg faktisk kan forstå etter egen erfaring..Gi et hjem med omsorg, trygghet og ekte kjærlighet..

*klem*

traumedager

16.des.2011 kl.01:20

Det er en sterk video det her, som sier mye. Kjenner meg mye igjen i ordene hans.. barn skal ikke ha slike minner, barn skal ha minner om at julen er en magisk og fantasisk tid. Men det er bra de setter fokus på dette her, for det trengs!

<3

ThisISmeThen

16.des.2011 kl.13:06

Lilleredd: Det gjør jeg også, Lilleredd...

ThisISmeThen

16.des.2011 kl.13:07

Destgirl: Akkurat det samme har jeg tenkt :o)

ThisISmeThen

16.des.2011 kl.13:08

traumedager: Det er veldig bra at det er fokus på dette <3
har ikke hørt om han før..

pusle

19.des.2011 kl.19:01

Jeg har hørt han før. Det er trist å høre om slike historier, det er så synd at enkelte barn må oppleve slike ting. :(

Legg gjerne igjen spor etter deg

ThisISmeThen

ThisISmeThen

25, Oslo

Jente på 25 som er til utredning/behandling hos psykolog. "Jeg" består av flere deler som diskuterer, analyserer, hjelper og motarbeider hverandre. Bloggen består av fortid og nåtid, fornuft og følelser, tanker og meninger, kamper og overgivelser og annet som faller meg inn.. I enkelte innlegg ber jeg dere huske på at det er skrevet med mine tanker og følelser, at det alltid er flere sider av en sak, men at dette er mine opplevelser. Dette er meg halvveis naken på min vei mot å bli hel. "It's gonna be OK in the end, if it's not OK, it's not the end"

Kategorier

Arkiv

hits