My does and thoughts.

 

Tenkte jeg ville dele mine to nødvendigheter med dere.
(samt 1 stk av de vakreste kvinnene jeg vet)

 

 

"Love the planet" er en kalender hvor jeg skriver ned gjøremål, og jeg mener alle gjøremål (det er godt at det er én hel side per dag for å si det sånn) ;o) samt hva jeg må huske til de forskjellige gjøremålene...

I denne nedskriver jeg livet mitt. Har jeg ikke den, har jeg null kontroll. Selv om livet mitt absolutt ikke er av de mest hektiske, oppleves det som et av de mest glemsomme. Denne er absolutt en redning på den fronten.

Jeg har blitt veldig glad i den.

Den er liten og så søøøt. Den minner meg daglig på hvor viktig det er å ta vare på jorda vår, og som sagt, er den til STOR hjelp i hverdagen.

Hehe... For meg er det viktig at det jeg kjøper "er det rette for hele meg" (og heller ikke så dyrt), så byen ble snudd på hodet, ikke minst lette jeg på nettet leeenge - før denne lyste inn til hjertet mitt!

Haha - W.E.I.R.D., kanskje... Men jeg ønsker å ha, og jeg har et veldig nært forhold til tingene mine!

Den er søt - ikke sant?!

(",)

 

Her om dagen "traff" jeg endelig på den andre lille nødvendigheten, som jeg også har vært på utkikk etter en god stund. Den er boken for alle tankene mine og alle impulser - alt som foregår på innsiden. Enten det er jeg, eller en av delene mine, som har noe viktig å komme med, er dette boken vi skriver i. Denne er til veldig god hjelp for oss alle :o)

Den brukes til alt.

Ønsker, vonde minner, kladd til psykologtimer (før og etter), beskjeder, meninger, stikkord til innlegg, viktige nettsider, gode sitater, viktige filmer og bøker... Ja, sikkert mer også... Det som ikke blir skrevet ned, blir ofte også glemt... Dette holder meg mer samlet. Og det viktigste - det er inget system, og det er lov.

Med et system ville det aldri funket...

<3 <3 <3

 

5 verdifulle tanker

Bak Fasaden

09.nov.2011 kl.22:47

Det var veldig smart, og den var veldig fin den boken :) Jeg/vi burde hatt noe lignende..hehe..

sv:takk for fine kommentarer i min "ikke eksistens.." seksåringen smilte av det du skrev :) Og jo, det går litt bedre, men opp og ned..

og tenkte jeg skulle si det igjen, ang forumet, du er fortsatt veldig velkommen! Jeg er mer aktiv der inne enn i bloggen. Det er lettere å skrive der inne, for der er man mer skjermet på en måte, kun de med forståelse for ordene som kommer ut, som leser.

Klem <3

perlesnor

10.nov.2011 kl.08:05

smart det med å ikke ha noe system. Jeg skal ta i bruk en helt ny bok nå, og det var en god regel, tror kanskje det også prøver på den, selv om det å ikke ha regler og system er litt vanskelig ;)

Helt sant at det som ikke blir skrevet ned blir glemt... er mange gode tanker som kommer, og dessverre forsvinner igjen.

themostboringwomanever

10.nov.2011 kl.08:52

Har også to sånne bøker, en er knallrosa med et dødningshode på seg og rimelig stor, den står alle avtalene og bursdagene som skal huskes. Den andre er knallrosa(ja er glad i knallrosa) men den er liten og passer i alt, der står det alt mulig fra huskelister, til kontonr og dikt.

He en fin torsdag <3

Lileana

10.nov.2011 kl.12:22

Liker!

pusle

13.nov.2011 kl.23:02

Fine bøker:) Har begynt å skrive opp avtaler i mobilen nå, for tidene begynte å gå rundt for meg. Du er flik som bruker bøkene så aktivt. *klem*

Legg gjerne igjen spor etter deg

ThisISmeThen

ThisISmeThen

25, Oslo

Jente på 25 som er til utredning/behandling hos psykolog. "Jeg" består av flere deler som diskuterer, analyserer, hjelper og motarbeider hverandre. Bloggen består av fortid og nåtid, fornuft og følelser, tanker og meninger, kamper og overgivelser og annet som faller meg inn.. I enkelte innlegg ber jeg dere huske på at det er skrevet med mine tanker og følelser, at det alltid er flere sider av en sak, men at dette er mine opplevelser. Dette er meg halvveis naken på min vei mot å bli hel. "It's gonna be OK in the end, if it's not OK, it's not the end"

Kategorier

Arkiv

hits