SEIER!

Jeg har endelig fått fast avtale med psykologen... Mye enklere å forholde seg til... Dere veit... Forutsigbarheten... Lenge leve!

Tirsdagene er heretter derfor "fridagen" min... Eller fri og fri... Har time hos psykologen om morgenen (egentlig for tidlig for min del, men jobber med å endre mønsteret mitt... ), men resten av dagen er kun satt av til <em>meg selv</em>.

Ingen planer og avtaler legges heretter til tirsdagen.

Det er viktig at det er sånn... For jeg veit aldri hvordan resten av dagen blir etter terapien, og jeg kjenner meg selv såpass... Jeg veit hvor vanskelig det er for meg å avlyse avtaler, men jeg veit også hvor vanskelig det kan være for meg å møte opp... Derfor denne faste rutinen...

Tirsdag er meg selv-dag.

Det var helt greit hos psykologen. Ikke spesielt vanskelig å komme seg dit, ikke spesielt vanskelig å være der, og ikke noe vanskelig å komme hjem igjen etterpå... Bæda på at jeg ikke "hadde brukt timen" liksom, men det gjør jeg alltid - nesten uansett. Det jeg følte på var at jeg var mye tryggere enn hva jeg har brukt å være. Mer avslappet... Det var deilig.Jeg stolte mer på henne på et vis... Likte henne bedre...

Jeg fant forøvrig ut at jeg snart har gått til henne i ETT ÅR.. Jizzes... Tiden flyr når man har det moro :-p

Bortsett fra dét fikk jeg egentlig ikke så mye ut av timen i dag... Hun kom litt sent, så fikk bare en halvtimes tid... Og det gikk med til å egentlig gjenta en masse som har blitt snakket om før. Verken mer eller mindre. Men jeg trenger gjentakelser, da det er så mye jeg glemmer, så det er jo egentlig veldig greit...

Så over til den egentlige seieren...

Jeg har jo tidligere gått til psykomotorisk fysioterapi... Først ett år i forbindelse med DPS, før den avtalen gikk ut... Så - etter mye styr, fikk jeg en ny...

Sist jeg var hos henne var på våren, og snakket så vidt om det med psykologen igjen i dag. At det er altfor lenge siden... Musklene og hodepinen har ikke blitt noe bedre, for å si det sånn. Så behovet har definitivt vært der, og jeg har tenkt myyye på det, men med skrekken min, har jeg ikke fått summet meg til å kontakte henne... Og jeg har heller ikke hørt noe fra henne.

Men dere... I dag kvinnet jeg meg opp. I dag sendte jeg melding!!! En dønn ærlig en og!

Sitat: Hei! Det er veldig lenge siden jeg var hos deg, men har ikke turt å spørre før nå. Jeg gikk fast til deg tidligere, og lurte på hvorfor jeg ikke gjør det lenger? MVH ...... .......

Flink, ikke sant?! ;o)

Hvertfall... Hun ringte opp igjen... Oh LORD. Skrekk og gru! Jeg håpet jo at hun bare kunne svare på den forbanna meldingen... Ikke ringe... Det er så mye verre.

Jeg satt lenge og bare så på telefonen... Reiste meg opp, gikk frem og tilbake... STRESSET... Og like før hun la på sikkert, hadde jeg plutselig tatt den.

Jeg tok telefonen(!!!)

Med skjelvende stemme lata jeg som om jeg ikke visste hvem det var som ringte... Haha... (Veit ikke hvorfor.) "Hallo...? Det er ........"

Hun unnskyldte seg, og visste ikke helt hva som hadde skjedd... Men sa at jeg hadde avbestilt en time i vår, og at det så bare var blitt borte for henne... Jeg unnskyldte meg også, og sa at det kanskje var mitt ansvar å ringe henne, men at jeg hadde vanskeligheter med akkurat det...

(And the truth shall set you free).

Og nå har jeg da fått en time hos henne neste torsdag. *Grøss*... Kan ikke si at det er så lystbetont, eller at dette er en "felles avgjørelse" med de på innsiden, men jeg veit at jeg trenger det, så det må bare gå på et vis... Nekter å vri dette om til noe negativt nå...

Jeg vil heller fokusere på seieren - på det positive; Dette er noe jeg har tenkt på i flere måneder... Jeg har visst at jeg burde ringe, jeg har visst at jeg trenger det, og jeg har plagdes av at jeg ikke har klart det... Og nå, nå er det endelig gjort!

Hurra!!
<3 <3 <3

 

6 verdifulle tanker

Lileana

20.sep.2011 kl.18:13

Kjempebra at du tok kontakt, og attpåtil greide å ta telefonen da den ringte! Det er jo kjempeskummelt, så det skal du være stolt over :D

Bak Fasaden

20.sep.2011 kl.18:23

Jeg stemmer i med den hurra'en din! Flinkingen altså!!

For meg er forutsigbarhet også utrolig viktig, så skjønner godt det der, håper det vil gjøre det enklere framover, og krysser alt jeg kan for at det vil funke med psykomotorisk behandlin også. Jeg skal mest sannsynlig også i gang med det..og *grøss* her også!!

Klemmer <3

laila

20.sep.2011 kl.19:31

Jippi for faste psykologtimer og at du turte si ifra til fysioterapeuten :D you go girl! Nå skal du se at det blir bra framover :D Flinka :)

<3

ibanezza

20.sep.2011 kl.21:42

Herreminhatt :D

Du er tøff! Du kan virkelig være stolt av deg selv :D wee!! Det at du faktisk tok telefonen, wow :D hihi.. Håper du har en fin kveld videre ;)

Speilvendt

21.sep.2011 kl.22:36

Så braaaa, alltid ett steg framover! :D

/cool, det blir nok mer parisblogging ;))

fragileme

21.sep.2011 kl.23:22

Det høres veldig lurt ut å ha noe som er så forutsigbart! For da er man liksom klar over hva man skal hver tirsdag, og som du sier, legge opp hverdagen etter det. Jeg er veldig enig i at den forutsigbarheten er en god ting, og tror det er en kjempe god ide å faktisk sette av resten av dagen til seg selv. For noen timer kan jo være ekstra tunge! =)

Wow, der har du kvinnet deg opp mye må jeg si. Jeg er jo super feig til å ta telefonen. jeg kan være tøff å sende en melding, men hvis de ringer så tar jeg den sjeldent. Så jeg kan veldig sette meg inn i den nervøse og stressete følelsen du hadde. Men at du likevel tok den og at det gikk så bra, det er jo fantatsisk å høre! Imponert over at du klarte det så bra=)!

Sender en stor klemm <3

Legg gjerne igjen spor etter deg

ThisISmeThen

ThisISmeThen

25, Oslo

Jente på 25 som er til utredning/behandling hos psykolog. "Jeg" består av flere deler som diskuterer, analyserer, hjelper og motarbeider hverandre. Bloggen består av fortid og nåtid, fornuft og følelser, tanker og meninger, kamper og overgivelser og annet som faller meg inn.. I enkelte innlegg ber jeg dere huske på at det er skrevet med mine tanker og følelser, at det alltid er flere sider av en sak, men at dette er mine opplevelser. Dette er meg halvveis naken på min vei mot å bli hel. "It's gonna be OK in the end, if it's not OK, it's not the end"

Kategorier

Arkiv

hits