Nei betyr nei! -Giveaway

Dette innlegget har jeg hatt liggende i utkastsboksen i fire uker nå... Hvorfor jeg ikke har fått meg til å poste det før, har jeg ingen god forklaring på... Men det ligger en frykt sammen med dette innlegget, for noe jeg ikke kan sette fingeren på.

Photobucket

For en god stund siden, vant jeg dette grå støttearmbåndet med teksten "BPD Awareness", i bloggen til Liseliten. Hun postet også mailadressen til hvor man kunne bestille støttearmbåndet for seksuelle overgrep (det blå) med teksten "Hjelpe meg!" "Nei betyr nei!" og en hemmelig beskjed på innsiden :o)

Støttearmbåndet måtte selvfølgelig kjøpes, og ettersom de bare koster 20,- stk, hadde jeg mulighet og lyst til å støtte med en litt høyere sum. Derfor sitter jeg nå med 3 armbånd til overs, som jeg tenkte noen av dere kunne få.

Photobucket


 Fargen er fresh, og budskapet er viktig!

 

Photobucket

 

Om du ønsker deg et armbånd, så skriv noen ord i kommentarfeltet.

Nevn hvordan du fant bloggen min,
og hvorfor du eventuelt liker å oppholde deg her.

Trekningen tar jeg på søndagen. Jeg kommer til å skrive navnene deres på lapper, så det blir helt tilfeldig hvem som vinner. Må være rettverdig, veit dere :o)

Om noen vil kjøpe armbåndene, kan dere gjøre det ved å sende mail til grete@taansvar.no (noe jeg håper så mange som mulig vil gjøre ;o) )

PS. Om du heller vil sende mail kan du gjøre det til: thisis2me@gmail.com, eller ved å trykke på linken over Bloglovin'-ikonet i margen til høyre.

<3 <3 <3

 

8 verdifulle tanker

Den_flinke_jenta

03.10.2011 kl.18:28

Svar: Tusen takk for en rørende tilbakemelding <3

Ja, det var tøft å slutte vennskapet. Men nå er jeg faktisk lettet og veldig glad. Jeg har en god følelse på at jeg har tatt det riktige valget!

I en lengre periode har jeg (uten å innsett det) fått en rekke hint om at vennskapet ikke var bra for meg. Jeg har mang en gang kjent på det at det faktisk var jeg som ble mest utslitt, jeg mistet mye energi. Og dette var særlig i de periodene h*n trengte meg mest...

Tror uansett at det "lønner" seg å tenke seg godt om før man tar det store steget å avslutte et vennskap. Jeg gjorde det, og jeg vet (og er idag) overbevist på at det var det riktige å gjøre <3

Jeg vet det fordi jeg er faktisk mer lettet enn trist over at h*n ikke lengre er en av mine beste venner!

----

Så flott at du deler ut de fine armebåndene da! Jeg har ikke vært borti overgrep, derfor vil jeg heller at noen andre enn meg skal få gleden av å vinne :)

Mie - iasn

03.10.2011 kl.18:31

Jeg husker riktig nok ikke om jeg la deg til eller omvendt, men vi ble i alle fall venner på bloggen siden vi har mye til felles. Selv om vi ikke har møtt hverandre, har vi begge blitt voldtatt, og medfølelsen er ufattelig stor.

Jeg liker bloggen din utrolig godt, for du skriver så bra og ekte. Som sagt kjenner jeg meg også igjen i mye.

Det er utrolig bra at du støttet med å kjøpe så mange, det skal du virkelig ha all ære for! Nå er jeg bare 16, og jeg har ikke mulighet til å bestille noe ifra nettet på 2 år, men det skal definitivt støttes! Bra du la ut dette innlegget til slutt, vennen!

Stay strong <3

Laila

03.10.2011 kl.21:19

JEG VIL ha! Why? Because you know I'm cool,and with a bracelet like that I will be even cooooler.

Jeg tror jeg fant bloggen din via..deg. Altså, at du kommenterte hos meg, og så liker jeg bloggen din, og deg da vettu, derfor så er jeg her og følger med på deg ;) I like it here :D Fine jenta og fine bloggen. Nemlig.

Hvis (eller når) jeg vinner så tror jeg du må maile meg, for jeg aner jo ikke om jeg får så mye nettilgang når jeg fyker på Modum på onsdag...Men mail får jeg sjekket da. Og så må du jo få en adr å sende det til, haha. Neida,joda. Så jatta jatta.

Klemmer <3

Themostboringwomanever

03.10.2011 kl.21:22

Lure på om jeg fant bloggen din hos siljesreise eller mjuuugly, hvorfor jeg kikket inn husker jeg ikke. Men jeg kom stadig tilbake. Du skriver bra, du skriver tøft og ærlig og så virker du som verdens søteste. Derfor kommer jeg hele tiden tilbake. Å ja, så kjenner jeg meg stadig igjen i det du skriver:)

pusle

04.10.2011 kl.08:39

Jeg husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen din, enten var det via min blogg eller så var det via noen andre blogger. Syns du har en veldig fin blogg og du skriver bra og interessant. Det er litt synd jeg ikke får lagt deg inn på favoriter, det er bare med din blogg det ikke går og jeg vet ikke hvorfor, og nå så kommer jeg ikke inn på siden din via linker jeg har satt på bloggen min. Så det er litt vanskelig for meg som ikke har twitter eller slike ting... :-O

Iallefall. Jeg syns bloggen din er bra, og du skriver på en god måte. *klem* <3 :)

ThisISmeThen

04.10.2011 kl.11:38

pusle: Hmm.. Så rart... Nå er jeg svært lite teknisk, så jeg veit heller ikke hvorfor ;-) Selv bruker jeg bloglovin når jeg skal følge blogger. Har du vært borti det? Hihi... Har ikke twitter jeg heller, der går liksom grensa for min del :-p

Tuva

04.10.2011 kl.18:58

Jeg bestilte også de armbåndene og delte ut til hele venninnegjengen, så ikke ta med meg i trekningen! Men jeg husker ikke helt hvordan vi ble introdusert, kanskje du kommenterte hos meg? Jeg har fulgt deg hele veien ihvertfall, og er blitt ganske så glad i bloggen din. Du er best! <3 Klem

Den_flinke_jenta

04.10.2011 kl.21:31

Svar: Ja, ydmykhet er virkelig noe folk burde lære seg!

Stay strong kjære, vi skal vinne denne kampen over våre lidelser om ikke lenge <3

Legg gjerne igjen spor etter deg

ThisISmeThen

ThisISmeThen

27, Oslo

Jente på 25 som er til utredning/behandling hos psykolog. "Jeg" består av flere deler som diskuterer, analyserer, hjelper og motarbeider hverandre. Bloggen består av fortid og nåtid, fornuft og følelser, tanker og meninger, kamper og overgivelser og annet som faller meg inn.. I enkelte innlegg ber jeg dere huske på at det er skrevet med mine tanker og følelser, at det alltid er flere sider av en sak, men at dette er mine opplevelser. Dette er meg halvveis naken på min vei mot å bli hel. "It's gonna be OK in the end, if it's not OK, it's not the end"

Kategorier

Arkiv

hits