What to do?

KAOS.

Jeg skulle aldri ha skrevet innlegget... Jeg burde ikke ha postet det. Jeg burde ikke blogge.

Hodet sprenger.

(Du bør ikke utlevere deg så mye i denne bloggen. -X vil lese innlegget, og bli skuffet over deg, eller enda verre - såret, sint, lei seg... Du overdriver. -Slapp av... Ingen av de du er redd for, vil lese det innlegget... Du kan la det stå.  -De du er redd for skal lese det, har allerede lest det. Slett det, så kanskje du blir tilgitt. Du kan jo ikke stole på at dette hendte - du kan ikke stole på deg selv. Det er mange som vil bli skuffet over deg nå... Slett det.)

Men jeg kan ikke slette det - av prinsipp(!) Det vil være å benekte minnene mine, som vil være som å benekte meg selv. Jeg kan godta mye. Jeg kan benekte mye. Men jeg kan ikke benekte at jeg eksisterer.

Jeg kan akseptere at fortiden min er preget av mange løgner. Men jeg kan ikke akseptere at minnene mine er det.

Jeg kan akseptere at deler av meg er ekstremt paranoide, men jeg kan ikke akseptere at jeg tror på de.

Og jeg kan ikke tro på at folk som veit at jeg ikke ønsket at skulle lese i bloggen, faktisk har søkt den opp - mot mitt ønske, for å lese og "snoke i meg"... Og at de gjorde det med den største selvfølgelighet - uten engang å si noe til meg?

Eller kan jeg det?

Jeg klarer ikke slette, jeg klarer ikke akseptere at det står...

<3 <3 <3

3 verdifulle tanker

15.aug.2011 kl.21:45

Jeg takler ikke selv når jeg begynner å tenke slik, det er så vondt og frustrerende.

Hva gjør du for å roe tankekaoset?

Å slette er vanskelig, akseptere likeså. <3 <3 håper du finner en måte å akseptere på, fordi det virker som om det er viktig at du aksepterer.

sophia

15.aug.2011 kl.21:47

<3 <3

virker som om du må det ene eller andre, enten slette eller akseptere at det står. Men hvordan klare å akseptere?? Det er ikke lett.

laila

16.aug.2011 kl.01:33

<3

Legg gjerne igjen spor etter deg

ThisISmeThen

ThisISmeThen

25, Oslo

Jente på 25 som er til utredning/behandling hos psykolog. "Jeg" består av flere deler som diskuterer, analyserer, hjelper og motarbeider hverandre. Bloggen består av fortid og nåtid, fornuft og følelser, tanker og meninger, kamper og overgivelser og annet som faller meg inn.. I enkelte innlegg ber jeg dere huske på at det er skrevet med mine tanker og følelser, at det alltid er flere sider av en sak, men at dette er mine opplevelser. Dette er meg halvveis naken på min vei mot å bli hel. "It's gonna be OK in the end, if it's not OK, it's not the end"

Kategorier

Arkiv

hits